Industriële milieutechnieken in Dilsen-Stokkem

task industriele milieutechnieken

Heb je een project in Dilsen-Stokkem dat industriële milieutechnieken kan gebruiken? Dan zijn wij bij Task jouw ideale partner.

Woon je in Dilsen-Stokkem en kan je project industriële milieutechnieken gebruiken? Zoek dan niet verder. Wij bij Task helpen je hier graag bij verder. Wij hebben 30 jaar expertise in industriële milieuprojecten. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in industriële luchtzuivering en geurbestrijdingsinstallaties, maar ook in waterzuivering, proceswaterbehandeling en water hergebruik. Maar ook renovatie en optimalisatie van bestaande installaties behoort tot onze expertise.

Daarnaast leveren we ook equipment voor water- en luchtzuiveringstoepassingen. Denk maar aan warmtewisselaars, roto-sieve roterende zeven, interbals voor gaswassers, demisters, druppelvangers, diverse types van olieafscheiders of jet beluchtingen. Je kan ook bij ons terecht voor advies of om het nodige studiewerk te verzorgen. Voor een topservice, flexibiliteit en kwaliteit moet je bij ons zijn.

Dus kan je bij een project in Dilsen-Stokkem hulp gebruiken met industriële milieutechnieken? Dan helpen wij je graag verder.