Roto-Sieve trommelzeef met een lange levensduur

Roto-Sieve lange levensduur

Roto-Sieve toestellen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Dit toestel verwijdert onafgebroken pluimen sedert 1978, dat is 40 jaar trouwe dienst in een kippenslachterij. De borstel en de sproei-installatie zijn in de loop der jaren verdwenen. De reiniging gebeurt dus 1 x per dag manueel, maar het toestel doet nog steeds wat ervan verwacht wordt. Ook voor de oude Roto-Sieves zijn onderdelen en slijtstukken nog steeds uit voorraad leverbaar vanuit het centrale magazijn in Kalmar, Zweden. Dit geldt voor alle modellen, van groot tot klein en voor alle bouwjaren. Indien gewenst, reviseren wij in onze ateliers uw oude toestel kan kop tot teen.

Duurzaam ontwerp

Belangrijk om weten echter is dat onze Roto-Sieves zo zijn opgebouwd dat wisselstukken vervangen snel en éénvoudig kan gebeuren door uw eigen onderhoudstechnici. Onze Roto-Sieves zijn duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan. U bespaart dus fors op onderhoudskosten.

U heeft een vraag, u meent een hapering of slijtage te bespeuren, aarzel niet en contacteer ons. Wij staan 24/7 paraat voor onze klanten!

Meer info over de Roto-Sieve trommelzeven.