Luchtzuivering en geurbestrijding: industriële oplossingen op maat

Luchtzuivering en geurbestrijding gaan vaak hand in hand. Afhankelijk van het soort hinder, kiezen wij voor een specifieke aanpak. Bij ons kan u terecht voor een optimalisatie en/of een renovatie van de luchtzuivering- en geurbehandelingsinstallatie.

Onze aanpak

Wij beogen duurzame, onderhoudsvriendelijke, correct gedimensioneerde en goed functionerende oplossingen. Een diepgaande opleiding van het onderhoudspersoneel ter plaatse moet daarenboven kunnen garanderen dat de installatie ook op langere termijn probleemloos blijft lopen. Indien er zich desondanks toch problemen voordoen, is een snelle interventie altijd gegarandeerd.

Naargelang de behoeften bouwen wij een gebruiksklare installatie of staan wij u bij met advies. Wij verzorgen indien nodig ook het voorafgaande studie werk. Vanaf de eerste haalbaarheidsstudies tot en met de complete engineering en realisatie, opstart en instructie van het verantwoordelijke personeel, alles blijft in één hand, wat voor de klant de zaken aanzienlijk vereenvoudigd.

Is uw luchtzuiverings- en geurbehandelingsinstallatie aan vervanging toe?

Wij merken bij onze nieuwe klanten meer en meer de behoefte voor een complete renovatie en/of optimalisatie van bestaande luchtzuiverings- en geurbehandelingsinstallaties. Klanten die in het verleden opteerden voor een low-cost installatie constateren na verloop van jaren soms dat de installatie niet meer naar behoren functioneert. Meestal is dit omdat de productiecapaciteit verhoogt en de oorspronkelijke installatie niet meer meekan.

Wanneer een dergelijke renovatie zich opdringt, dan is het mogelijk bestaande elementen in de mate van het mogelijke te behouden. Op die manier drukt u de kosten en wordt het beoogde en vereiste resultaat behaalt.

Onze specialisaties op gebied van luchtzuivering:

Luchtzuivering en geurbestrijding